Juria tallej me veshjen e tij, ndërsa ai përloti dhe ngriti gjithë publikun në këmbë(VIDEO)

Jon Henrik Mario Fjällgren (lindur më 26 prill 1987) është një këngëtare kolumbiane-suedeze-sami dhe jojkare, përkthyese e Saam Joik dhe fituesja e Suedisë Talang Sverige 2014 në 2014 transmetuar në TV3. Pasi fitoi konkursin, ai lëshoi albumin muzikor Goeksegh.

Leave a Reply