Ju prezantojm Snajperiset e Kosovës, të gatshëm për çdo situat Krenar me trimat e Kosovë

Ju prezantojm Snajperiset e Kosovës, të gatshëm për çdo situat Krenar me trimat e Kosovë

Ju prezantojm Snajperiset e Kosovës, të gatshëm për çdo situat Krenar me trimat e Kosovë

Gjithmon në pre gadítje për ta mbro jtur vëndin, Krenar me Ushtrinë e Kosovë. Ushtria e kosoves ska te ndalur qdo dit e ma shum po aftesohen, ata po bëjn stervítje te ndryshme shum pro fesíonale.

Perveq pre gadítjeve dhe ushtrímeve qe po i bëjne ne kosove ata po pregaditen edhe jasht vendit dhe po tregojn cilesi te larte.Ushtrimet jan pjes e perditshme e tyre ata kete pun e bejn me shume vulllnet siq tregojne edhe vet, por a jan ne gjen dje te re agojne per qdo sítuate flasin vet.

Leave a Reply