Jonida Maliqi na shkríu së qeshuri duke kërcyer video ‘Tik-Tok’-u me të ëmën (VIDEO)

Jonida Maliqi na shkríu së qeshuri duke kërcyer video ‘Tik-Tok’-u me të ëmën (VIDEO)

Jonida Maliqi na shkríu së qeshuri duke kërcyer video ‘Tik-Tok’-u me të ëmën (VIDEO)

Jonida Maliqi është gjithmonë aktive në rrjetet sociale ku e shohim të postojë foto dhe video të ndryshme. Ajo i ka prezantuar fansat e saj edhe me të ëmën e cila është tashmë një personazh shumë i dashur dhe karízmatik, shkruan ArkivaShqip.

Këtë herë ajo ka vendosur të realizojë një kërcim së bashku me të ëmën dhe do të habiteni por ajo e zbaton koreografinë me përpikmëri duke ndjekur hapat e Jonidës. Jonida Maliqi ka postuar shpesh herë në Instagram biseda të këndshme me të ëmën e cila me reagímet e saj ka arritur të bëjë për vete të gjithë miqtë dhe ndjékësit e këngëtares.

Leave a Reply