Jep lajmin e mirë Mjekja Shqiptare në Gjermani/ Tani Ko-vidi pritet të largohet shumë shpejt me..

Tashmë emri Aurora Dollenberg është i njohur për të gjithë, pasiqë gjatë gjithë kësaj kohe pandemie, të gjithë mjekët nga Diaspora kanë dhënë kontributin e tyre për vendlindjen, qoftë përmes këshillave, platformave dhe protokolleve të ndryshme.
Sigurimi i vak’sinave për qytetarët, E për sjelljen e këtij kontingjenti të vak’sinave meritë ka edhe puna dhe angazhimi i Federatës së Mjekëve Shqiptarë në Evropë.

Ajo shprehet optimiste se gjatë këtij viti do të ketë një sezon të sigurt veror.Kjo është arsyeja pse unë do të doja si eksperte e fushës t’i rekomandoja secilit ndonjërën prej këtyre vak’sinave.
E rëndësishme që të gjithë jemi të sensibilizuar, se vetëm përmes vak-sinimin masiv të popullatës mund të shohim së shpejti fundin e pa’ndemise.Unë jam optimist, që para arritjes së verës, ditorja.

error: Alert: Content is protected !!