Jean Claude Vandam: Nëse doni të jeni të lumtur çdo minutë ndiqeni shembullin e profetit Muhamedit a.s

Aktori i mirënjohur botëror Jean Claude Vandam ishte pyetur rreth të ngrënit të shëndetshëm.
Ai tha se duhet ndjekur shembullin e profetit Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi atë.“Profeti Muhamed ishte shumë i mençur, ai e dinte çfarë është e mirë për të ardhmen për trupin. Mos më pyetni mua dhe më besoni.

Ju keni gjithçka që ju nevojitet ”Profeti Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi të është shembulli më i mirë në aspektin shpirtëror dhe të dynjasë.

error: Alert: Content is protected !!