Jam martu me dja/llin, pas 3 vajzave ajo me tradhtoj me nje njeri me ng,jyr dhe më…

Jam martu me djallin, pas 3 vajzave ajo me tradhtoj me nje njeri me ngjyr dhe iku…

Mirdita histori te jetes.jam nga fb i nje shokut, shkruaj sepse ketu esht edhe ajo qe do ta lexoj kete histori dhe shpresoj teme jep vetem edhe nje shanc qe ti qendroj pran. Un qe po ju shkruaj jam nje bur 38 vjecar, kam qen i martuar per 13 vite resht. Nga kjo martes Allahu me bekoj me 3 vajza. Nuk e kam dit se me cfar djalli jam martuar, nderi sa shocnia nuk mi hapen syt. Ajo punonte naten, ne nje firm te madhe ketu ne ch, ndersa un diten. Pas shum fjalve qe degjoja fillova ta ndjek gruan, dhe ati e kuptova se po me tradheton me nje zezak. Nuk kaluan ca muaj dhe undajtem. Mir po pas divorcit rash ne depresion total nuk dia se cfar po beja dhe ku po shkoja. Kisha nje shok te cilin e konsideroja si vellaun tim. Edhe aj isht i martuar, dhe zoti e bekoj me nje djal pas shum viteve martes.

Nuk ishim vetem shok por ishim si vellezer pasi dyt ishmi djem hasreti. Pas divorcit fillova te shkoja pak si shpesh te shoku im, aj kisht nje grua teper bujare, familjare. Tamam grue sic edon koha, ajo me te vjetrit u sillte si e vjeter me te ri jet si ere. Mekan qendruar shum pran pas divorcit si shoku im ashtu edhe bashkshortja e ti. Mir po me ndodhi ajo qe nuk e pritja. Un sa me shum shkoja tek shoku im ac me shum fillova te kem ndjenja per bashkshorten e ti, ajo kur sme ka kshir me sy te ndrishem, pasi ajo edonte shum shokun tim. Nuk edi cme ndodhi ndoshta ekisha edhe nga xhelozia pse aj me pas ate grua ndersa un nje rugace. Ndoshta djalli me futi ne kok gruan e vellaut tim, nuk mundesha me ta maja vet kete bar vendosa dhe ja shpreha te gjitha asaj, ajo u habit kur me degjoj.

Leave a Reply