Ja testet për Ko vid! që kërkon Zvicra pasi të ktheheni nga udhëtimet dhe cmimet e tyre

Zvicra e kahequr Kosovën nga lista e vendeve me rre/zik.Kjo ka ndikuar që shumë mërgimtarë që jetojnë në Zvicër të vizitojnë Kosovën. Por, cilat teste u duhen atyre kur të kthehen në Zvicër.
Zvicra e kërkon testin p cr. Testee ka të ndryshme dhe ato i bëjnë laboratorët mjekësorë.Testet duhet të jenë të testuaraa nga laboratori sipas një procedure të caktuar nga Insituti Federal.

Nga i cili lejohet përdorimi, pasi të dërgohet dokumentacioni i duhur i testimit.Testii i shpejtë i cili pranohet në disa shtete, nuk mjafton për të hyrë në Zvicër, nëse udhëtoni me aeroplan”, ka treguar mjekja dhe specialistja e shumështë, Fatime Imeri. Se sa do të kushtojë javën e ardhshme varet nga numri total që është bërë këtë javë.Nëse janë bërë më pak se 100000 atëherë do të kushtojë 106 chf, nëse janë bërë më shumë se 200000 javën në vijim kushton 88 chf, e kështu me radhë

error: Alert: Content is protected !!