Ja pse u fut xha ndamëria serbe në Kosovë, shqiptari ta prek zemrën me fjalët: S’durojmë më dot …o!

Ja pse u fut xha ndamëria serbe në Kosovë, shqiptari ta prek zemrën me fjalët: S’durojmë më dot …o!

Ja pse u fut xha ndamëria serbe në Kosovë, shqiptari ta prek zemrën me fjalët: S’durojmë më dot …o!

Adhurim Krasniqi, ka publikuar edhe videon në faqen e tij në Facebook, ku shihet se si serbët futen brena territorit të Kosovës.

Krah videos, Krasniqi i bën thirrje shtetit që të marrë m asa, dhe kë rcënon se herën e dytë që mund të ndodhë kjo gjë, ai nuk do ta lejojë dhe do t’i përgjigjet një pro vokimi të tillë.

Ai tha:
Kërkojmë nga institucionet qendrore që të marrin masa dhe të shtojnë praninë e fo rcave të sig urise së Republikës së Kosovës në brezin kuf itar, perndryshe ne jemi të det yruar që pro vokimeve të tilla t‘i përgjigjemi me mundësit tona.

Leave a Reply