Ja pse dhelpra quhet dinake, shihni si është në gjendje të mashtrojë (VIDEO)

Në një video është paraqitur e plotë një skenë e cila në tërësi na e paraqet karakterin dinak të një dhelpre.

Dhelpra kur e sheh rrez ikun dhe i hyn mas htrimit, është gjendje që me orë të tëra të shtiret si e ngordhur.

Madje ajo i duron edhe goditjet e gjithçka tjetër deri sa ta shohë momentin e përshtatshëm për t’ia mbathur. Shikojeni këtë video dhe do ta kuptoni se pse në të vërtetë dhelpra quhet dinake:

Shifni si mashtron dhelpra..🦊

Posted by Press Info on Friday, November 15, 2019

Leave a Reply