Ja kush ka qenë burri i Eli Farës: U ndanë kur Marina ishte vetëm disa muajshe dhe përse s’u martua më

Ja kush ka qenë burri i Eli Farës: U ndanë kur Marina ishte vetëm disa muajshe dhe përse s’u martua më

Ja kush ka qenë burri i Eli Farës: U ndanë kur Marina ishte vetëm disa muajshe dhe përse s’u martua më

Pothuajse asnjëherë nuk e kemi parë këngëtaren Eli Fara në krah të ndonjë mashkulli, qoftë ky dhe ish burri i saj. Kjo pasi këngëtarja korçare është ndarë nga bashkëshorti i saj para shumë vitesh, kur Marina, vajza e saj ishte disa muajëshe. Por, edhe më pas Eli nuk është ma rtuar më.Por e dini se kush është babai i Marinës?

Babai i Marinës dhe ish-bashkëshorti i Elit njihet si Lul Kapurani por emri i tij i vërtetë është Vangjush Kapurani. Edhe Marina mban mbiemrin e tij, madje ligjërisht në gjendjen civile ajo quhet Roxhensa Kapurani. Mbase emrin e tij nuk e keni të dëgjuar, por Luli ka pasur pr obleme me drejt ësinë para disa viteve dhe njihej si “Kapo i Ba ndës së Çobenjve”. Njihet si kapo i “Bandës së Çobenjve”, ky është babai i Marina

Leave a Reply