Ja cilët janë 2 përbërësit të cilët largojnë në rrënjë thinjat, pa dallim moshe

Ja cilët janë 2 përbërësit të cilët largojnë në rrënjë thinjat, pa dallim moshe

Ja cilët janë 2 përbërësit të cilët largojnë në rrënjë thinjat, pa dallim moshe

Ky është një trajtim super ef ektiv që do të rrisë rrënjët e flokëve, do të ushqejë kokën tuaj të flokëve shumë mirë dhe së shpejti do të vëreni se së shpejti të gjitha flokët e bardhë do të fillojnë të bëhen të zeza përsëri nga rrënjët.E ju duhen vetëm 2 përbërës që janë lehtësisht të disponueshëm për ju.-Aloe vera gel-Vitamina E 400 kapsulë.JA UDHËZIMET:

-Në një tas të pastër merrni 2 lugë xhel aloe vera-Shtypni një k apsulë v itaminë E dhe shtoni këtë vaj me xhel aloe vera-Mixoni atë mirë vazhdimisht për 10 minuta, ju do të merrni një krem ​​si konsistencë-apl ikojeni këtë krem ​​për të gjithë kokës tuaj dhe masazh atë mirë për 4-5 minuta–Lëreni atë për një natë në kokën tuaj–Lani flokët të nesërmen ne mengjes

Leave a Reply