Ja cfarë thotë Luan Krasniqi për Albin Kurtin i del në mbrojtje te madhe…!

Tani Ish-bok’sieri i njohur shqiptar, Luan Krasniqi i ka dalë në mbrojtje kryeministrit Albin Kurti i cili u kri’tikua pasi vottoi në zgjedhjet parlamentare në Shqipëri.

Në fotogratë të cilat Kurti i ka postuargjatë procesit të votimit, Krasniqi ka shkruar se ai është shqiptar i vërtetë. “Albin, ti ishtedhe mbetet një shqiptar i vërtetë, të lumtë”, ka shkruar ai.

Kurti ka marrë kri’tika nga gura jashtë dhe brenda vendit për votimin e tij në zgjedhjet në Shqipëri.Raportuesja e Parlamentit

Evropian për Kosovën Viola von Cramon, e ka quajtur të papranueshëm një veprim të tillë. Ndërkaq ish-emisari i Shba-së për dialog Grenell ka thënë se ndërkombëtar duhet t’i shohin me dyshime motivet e Kurtit.

error: Alert: Content is protected !!