Italia kërkon 30 mijë punëtorë të rinjë, ja si mund të përfitojnë shqiptarët

Italia kërkon 30 mijë punëtorë të rinjë, ja si mund të përfitojnë shqiptarët

Italia kërkon 30 mijë punëtorë të rinjë, ja si mund të përfitojnë shqiptarët

Italia kërkon 30 mijë punëtorë të rinjë, ja si mund të përfitojnë shqiptarët

Sipas dekretit të flukseve 2020, në Itali vihen në dispozicion 30.850 kuota për punë të varur sezonale të punonjësve të huaj, ndër të cilat edhe shqiptarët, si dhe konvertime lejesh të ndryshme qëndrimi në leje pune, së të huajve tashmë rezidentë në Itali./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Leave a Reply