Ishte zhd ukur dhe kishte lënë 4-fëmijët e saj në m ëshirë të fatit/ Gjendet pas 12 ditësh 27-vj eçarja shqiptare

Ishte zhd ukur dhe kishte lënë 4-fëmijët e saj në m ëshirë të fatit/ Gjendet pas 12 ditësh 27-vj eçarja shqiptare

Ishte zhd ukur dhe kishte lënë 4-fëmijët e saj në m ëshirë të fatit/ Gjendet pas 12 ditësh 27-vj eçarja shqiptare

Një lajm i mirë ka mbCrritur së fundmi nga Greqia. Mësohet se një 27-vj eçare shqiptare e raportuar e zh dukur disa ditë më parë është gjetur.

Antonia Nikolla nënë e katër fëmijëve u raportua e humbur nga familjarët e saj në datën 12 gusht në zonën e Iraklios në Kretë. Bashkëshorti i saj ka njoftuar pol icinë greke se gruaja e tij është kthyer shëndoshë e mirë. Ende nuk dihen rrethanat se si ajo është kthyer sërish në banesë dhe arsyet e zhdukjes së saj. Pas kësaj, poli cia helene ka ndërprerë menjëherë kërkimet.

Leave a Reply