“Ishte në hije me të ëmën”, dëshmi tro nditëse nga ak sidenti që i mori jetën 10 vj eçarit në Kakavijë

“Ishte në hije me të ëmën”, dëshmi tro nditëse nga ak sidenti që i mori jetën 10 vj eçarit në Kakavijë

“Ishte në hije me të ëmën”, dëshmi tro nditëse nga ak sidenti që i mori jetën 10 vj eçarit në Kakavijë

Një ngjarje e rë/ndë ka ndodhur paraditen e sotme në Kakavijë ku një autoamulancë ka pëpl/asur për vd/ekje një 14 vj/eçar.

Mësohet se autoambulanca po transportonte një person që ishte ndjerë keq pas orëve të gjata në radhë, ndërsa fëmija ka qenë në hije së bashku me të ëmën, në momentin kur është marrë përpara nga autoambulanca, shoferi i të cilës është shoqëruar nga ana e Policisë.

Aks/identi ka ndodhur në afërsi të fshatit Bularat, ndërkohë që femija është i moshës 10 vj/eçare. Kjo është padyshim një nga ngjarjet më të rën/da të ndodhura në vendin tonë, ku fajtorët duhet kërkuar pikërisht te institucionet që kanë heshtur përgjatë këtyre katër ditëve, ku mijëra qytetarë shqiptarë janë lënë në mëshirë të fatit.

Por ndryshe nga sa thonë burimet, qytetarët që kanë parë me sytë e tyre ak/sidentin thonë se ambulanca ka qenë bosh dhe po ecte me një shpejtësi shumë të madhe. “Ishte me shpejtësi, ambulanca ishte bosh, ska/ndal i zotit, ska/ndal i zotit”, shprehen dëshmitarët.

“E vr/au djalin para syve tanë, e mori zva/rrë djalin, ne na hodhi në kanal, djalin e shtypi e vr/au, po rrinte me të ëmën në hije. Ishte para nesh, na e vr/anë para syve”, shprehen të tjerë për Fax News.

Leave a Reply