Ishte e bukur si drita! 6-vjeçares i bie pema sipër jep shpirt në vend Nëna: Pse na ndodhi ne o Zot?

Edhe pse ia dhanë ndihmën e parë menjëherë vajza e vogël kishte dhënë shpirt në vend. Të dy prindërit e saj janë në gjendje shumë të rënduar psikologjike dhe nuk munden ta besojnë se kjo u ka ndodhur atyre.

Nena ka thene: Pse na ndodhi ne o Zot?

Ata thanë se ndihen “tepër të bekuar” që kishin Ellia në jetën e tyre dhe thanë se ajo do të “jetojë” në zemrat e tyre.

Ata gjithashtu falënderojnë të gjithë mësuesit në shkollë dhe personelin e urgjencës që b ënë “gjit hçka mundën për të ndi hmuar” vajzën e tyre të jetonte.

error: Alert: Content is protected !!