Isa Mustafa ”dridhë” Albin Kurtin !! o Popull, kjo qeveri po ju mashtron…

Isa Mustafa po e sheh si mash.trim te Qeverise Kurti, deklaraten e Mini.stres se Tregtise, Nder marresise dhe Industrise, Rozeta Hajdari, e cila gjate dites se dje shme, tha se reciprociteti me Serbine nuk eshte zgji.dhje e problemeve.

Ne nje pronon.cim per Gazeten Online Reporteri.net, Mustafa tha se reci prociteti me Serbine ka qene nder kauzat kryesore te zgjedh.jeve nga ana e te gjithe atyre qe kane garuar me Vete vendosjen dhe ne kuader te kesaj partie, duke per fshire kryeministrin Albin Kurtin, presi.denten Vjosa Osmanin, si dhe krye kuvendarin, Glauk Konjfuca.\

Mund te them se reci.prociteti me Serbine ka qene nder kauzat krye sore te zgjedhjeve nga ana e te gjithe atyre qe kane ga.ruar me VVne dhe ne kuader te VVse, pra Qeverise se tanishme, Presidentes, Krye parlamentarit. Te gjithe keta tani forma.lisht jane ne rregull, sepse kane marre vota nga qytetaret aq sa iu nevo.jiten te bejne çfare te duan dhe si te duan, ka thene Mustafa.

Tutje, ish krye ministri Mustafa tha se asnje Qe.veri nuk ka mundesi qe ti ike dialogut me Serbine, gjer sa shtoi se ajo Qeveri e cila ve pengesa per bisedime, bie ashtu siç ka re.ne ajo para kesaj. Pastaj Isa Mustafa hodhi aku.za se Qeveria Kurti po mashtron, pasi siç thote ai, voten e shumi.ces e ka marre qe te mash.troje dhe te beje çfare do qe deshiron.

error: Alert: Content is protected !!