Intervista/ Mihal Kokëdhimen shfaqet i p ërlotur dhe i d errmuar: Shk atërrova veten time..

Intervista/ Mihal Kokëdhimen shfaqet i p ërlotur dhe i d errmuar: Shk atërrova veten time..

Intervista/ Mihal Kokëdhimen shfaqet i p ërlotur dhe i d errmuar: Shk atërrova veten time..

Historia e Mihal Kokëdhimës një vit më parë trazoi turizmin dhe politikën në Shqipëri. Pronari i restorantit “Panorma” në Porto Palermo, pati një inc ident me një grup turistësh spanjollë.

Mihal Kokëdhima është shfaqur për herë të parë pas daljes nga bu rgu. I ftuar në “Shqipëria Live” në Top Channel, Kokëdhima ka rr ëfyer të gjithë ngjarjen sipas versionit të tij.

Ajo që vihet re është se Kokëdhima duket i penduar për gjithçka ka ndodhur, por thekson se ai është vik tima dhe se ka rr ezikuar jetën e tij.

Mihal Kokëdhima dha gjithashtu edhe versionin e tij rreth kësaj ngjarje të bujshme, ku u shpreh se ai është v iktima dhe se ai ka rr ezikuar jetën e tij.

Leave a Reply