Ideal per personat dembel : Pijeni kete per 30 dite rresht, me pas ju do te detyroheni te ndryshoni garderoben

Kur t’ju duket se keni provuar gjithçka dhe se heqja e kilogramëve shtesë është një mision i pamundur, është koha e duhur që të provoni këtë lëng me dy përbërës. Me arsye e quajnë edhe mrekullia e humbjes në peshë, sepse ka efekte të pabesueshme dhe atë pas vetëm një muaji.

Ky lëng i ndihmon trupit tuaj që të heqë qafe ujin tepricë, eli. minon fryrjet, shkrin qelizat yndyrore, përmirëson fshikëzën që të punojë dhe të hedhë hel. met nga organizmi.

Ajo që është edhe më e rëndësishme, përbërësit janë shumë të lirë, e për përgatitjen ju nevojiten vetëm 5 minuta, kështu që ky il. aç është ideal edhe për personat dembelë, që nuk mund të presin t’i shohin rezultatet.

Përbërësit:

1limon;

60 g majdanoz;

60 ml ujë.

Përgatitja:

Shtrydheni lëngun nga limoni dhe majdanozin e copëtoni. I vendosni në gotë dhe sipër ia derdhni ujin. Përdorimi:

Këtë lëng ta pini në lukth të thatë. Ta konsumoni nga një gotë për gjashtë ditë, e më pas të bëni një pauzë dhjetëditëshe dhe mund të filloni përsëri. Filloni përnjëherë, e për dhjetë ditë keni nevojë për gardërobë të re

Leave a Reply