Ia vrănë djalin me kafe ne goje, e ëma e shqiptarit qan me të madhe: Çfarë të bënë o bir, o dashuri e nënës…(Video)

Nëna e 32-vjeçarit shqiptar që u v r a sot me tetë plu mba në kokë, ka shp ërth yer në lot, pasi ka marrë vesh lajmin. Mediat greke kanë publikuar pamjet, ku nëna e shqiptarit shihet në vendin e k rim i t, teksa qan dhe v aj to n me zë.

“Çfarë të bënë o bir, o dashuri e nënës…!”– thotë ajo ndër të tjera.

Shqiptari u v r a sot me tetë pl umb a në kokë. Autori është futur qetësisht në lokal, ka shkuar pranë tavolinës ku ndodhej shqiptari dhe e ka që ll u ar atë tetë herë në kokë duke e lënë të pa jetë. Më pas ai ka marrë një taksi dhe është ‘zhd uk ur’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!