I ng acmonte vajzën 17-vjeçe, babai bën për sp ital 43-vjeçarin

I ng acmonte vajzën 17-vjeçe, babai bën për sp ital 43-vjeçarin

I ng acmonte vajzën 17-vjeçe, babai bën për sp ital 43-vjeçarin

Sp ecialistët për Hetimin e Kr imeve në Komisariatin e Policisë Lushnjë arr estuan në flagrancë, për veprën pcenale “Plcagosja e rcëndë me dashje”, shtetasin:

Xh. B., 54 vjeç, banues në Lushnjë. Arr estimi i këtij shtetasi u bë pasi ka go ditur me gr ushte shtetasin N. Ç., 43 vjeç, banues në Lushnjë, me motivin se i ka ng acmuar s eksualisht vajzën e tij të m itur 17 vjeçe.

Gjithashtu u bë nd alimi i shtetasit N. Ç., për veprat p enale “Ng acmimi se ksual”, “P lagosja e lehtë me dashje”, “Ar mëmbajtja pa leje” dhe “Mbajtja pa leje e a rmëve të ftohta”. Gjatë kontrollit personal këtij shtetasi iu gjet dhe seku estrua një kapsollë detonatore e papl asur, fi shekë a rme gja hu dhe një mjet pr erës (th ikë).

Leave a Reply