I mori jetën të vëllait në lule të moshës para syve të babait/ Kapet 26-vjeçari, del dhe fotoja e tij..

Ngjarja e rëndë ndodhi në fshatin Allabegi të Maqellarës, pak pas mesnate se nje dite me parë. Florian Tonuzi v au me t hi kë vëllain e tij 23-vjeçar Benard Tonuzi.

Ndërkohë mësohte se autori është ar rst ura pak me parë nga po lcia. 26-vjeçari Florian Tonuzi kishte vetëm pak muaj që kishte dalë nga bu rgu (3-4 muaj), ndërkohë që dyshohet se
ishte për dorues i lë ndëve n ark otike. Sipas fqinjëve, familja kishte vetëm këta dy djem, ndersa autori pas daljes nga bu rgu kishte shfaqur probleme me shëndetin men dor.

Mësohet se vëllai ka g odi tur disa herë me th ikë të riun, ndërkohë që ky i fundit ka ndërruar jetë në spitalin e Dibrës. Kujtojmë se pas krimit autori ishte larguar nga banesa.

error: Alert: Content is protected !!