I mori jetën nënës dhe i hoqi kokën, i pashpirti Olsi Çekiçi s’pendohet: Do ndodhte një ditë

I mori jetën nënës dhe i hoqi kokën, i pashpirti Olsi Çekiçi s’pendohet: Do ndodhte një ditë

I mori jetën nënës dhe i hoqi kokën, i pashpirti Olsi Çekiçi s’pendohet: Do ndodhte një ditë

Sipas burimeve, 44-vjeçari ishte i qetë dhe nuk ka shprehur pendesë. Ai ka dhënë para gjyk atës të njejtat deklarime që dha edhe gjatë marrjes në pyetje nga po licia pas arr estimit.

“Vëllai më goditi i pari, unë v rava nënën”, mësohet të ketë thënë në gjyq.

Gjatë deklarimeve të tij të mëparshme ai nuk ka shprehur pendesë, duke thënë se kjo gjë “një ditë do të ndodhte”.

Leave a Reply