I m ori je tën kunatës në sy të mbesës, kapet Agron Tanushi/ Ja ku ishte futur dhe ku kishte qëndruar

I m ori je tën kunatës në sy të mbesës, kapet Agron Tanushi/ Ja ku ishte futur dhe ku kishte qëndruar

I m ori je tën kunatës në sy të mbesës, kapet Agron Tanushi/ Ja ku ishte futur dhe ku kishte qëndruar

P olicia ka bërë të mundur arr esti min e aut orit të ngjarjes së djeshme në Bathore.

Ekzekutoi kunatën në sy të fëmijës, kapet Agron Tanushi – Albeu.com

Agron Tanushi vr au mbëmjen e djeshme në banesën e tij ish- kunatën Jetmira Hasani, 34-vjeç. Menjëherë pas kr imi t Tanushi u largua nga Tirana dhe u fsheh në një lagje të Lushnjes.

Ai arriti t’i fshihej autor ite teve për dia orë, por u kap mesditën e sotme. Pol icia ka seku est ruar edhe ar m ën e kri mit.

Leave a Reply