I kisha dhëmbët të verdhë dhe me njolla më mësoi dentisti këto hile dhe shpëtova/ Tani i kam dhëmbët të shëndetshëm dhe të bardhë si perla

I kisha dhëmbët të verdhë dhe me njolla më mësoi dentisti këto hile dhe shpëtova/ Tani i kam dhëmbët të shëndetshëm dhe të bardhë si perla

I kisha dhëmbët të verdhë dhe me njolla më mësoi dentisti këto hile dhe shpëtova/ Tani i kam dhëmbët të shëndetshëm dhe të bardhë si perla

Mosha, trashigimia gjenetike ashtu dhe stili i jetesës konsumimi për një kohë të gjatë i kafes apo c igars mund të bëhen shkak për njollosjen dhe zverdhjen e dhëmbëve tuaj. Në këtë artikull do t’ju tregojmë katër mënyra të thjeshta se si mund të shpëtoni ntyralisht nga ky pr oblem.

Heqja nga dieta e përditëshme e u shqimeve që zverdhin dhëmbët mund të parandalojë nj ollosjen e mëtejshme të tyre. Ushqimet dhe pijet që përmbajnë tanin, si vera dhe çaji, mund të nj ollosin dhe zverdhin dhëmbët tuaj në shumë pak kohë. Kafeja dhe sodat e errëta dhe lëngjet gjithashtu kanë të njëjtin efekt.

Leave a Reply