I kenii të gjithë në shtëpi këto produktee merrini përdorini, shërojnë 7 sëmundje

I keni të gjithë në shtëpi këto produkte merrini përdorini, shërojnë 7 sëmundje

I keni të gjithë në shtëpi këto produkte merrini përdorini, shërojnë 7 sëmundje

Është thënë disa herë që sëm. undje të caktuara është mirë që të trajtohen dhe t’ju lehtësohen shenjat përmes mënyrave natyrale.

Kombinimi i limonit me një majë luge kripë dhe nëj majë luge piper të zi përbën një kombinim të fuqishëm natyral që është i aftë të trajtojnë disa kushte shëndetësore:Dhim. bjet e fytit:

Në një gotë ujë hidhni 2 lugë gjelle lëng limoni, gjysmë luge çaji kripë dhe gjysmë luge çaji piper. Përziejni sëbashku dhe bëni gargarë me lëngun e krijuar 3 herë në ditë.Gurët e tëmthit:

Në një gotë ujë hidhni 2 lugë lëng limoni dhe një majë luge kripë dhe piper. Pijeni këtë lëng esëll në mëngjes dhe do t’ju ndihmojë në pastrimin e traktit tretës dhe ele. minimin e gurëve të tëmthit.

Shëron pl. agët e gojës:

Gargara me ujë limon, kripë dhe piper do t’ju mundësojë heqjen e bak. tereve të këqija nga goja, do të qetësojë inflamacionin në gojë dhe do t’ju ndihmojë të shëroni pl. agët apo ulçërat e gojës.

Humbje peshe:

Ky kombinim është i aftë të rrisë ndjeshmërinë ndaj insulinës, ndihmon në tretje dhe përshpejton procesin e dj. egies së yndyrës.

Qetëson dhim. bjet e dhëmbit:

Gargara që ju përmendëm më sipër është shumë efektive në qetësimin e dhi. mbjeve të dhëmbit gjithashtu, do u jemi shume mirenjohes te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE

Leave a Reply