I h umbi portofoli me 500 e uro në Greqi, gruas shqiptare me 3 fëmijë më pas i ndodh mr ekullia…

I h umbi portofoli me 500 e uro në Greqi, gruas shqiptare me 3 fëmijë më pas i ndodh mr ekullia…

I h umbi portofoli me 500 e uro në Greqi, gruas shqiptare me 3 fëmijë më pas i ndodh mr ekullia…

Një inf ermiere greke ka bere nje gjest f anta stik shume em oci onues. Stavroula Metaxakis gjeti portofolin me 500 e uro të një gruaje shqiptare, teksa ishte në një market.Sipas m ediave greke, ajo priti dy orë të tëra pranë vendit ku gjeti çantën, derisa pa një nënë me tre fëmijë, e cila ishte shumë e shq etësuar.

“E kuptova që ishte çantë e saj. Iu afrova dhe e pyeta nëse ajo kishte h umbur ndonjë gjë. Ajo më v ështroi në sy me int ensitet dhe u përgjigj se kishte hu mbur po rtofolin. Kur i thashë që e kisha gjetur ajo u gëzua dhe më p uthi duke thënë faleminderit”, tregon 34-vjeçarja.

Më tej in fer mierja thotë se e kishte kuptuar që nëna me 3 fëmijë ishte me or igjinë nga Shqipëria. “Nuk prisja që dikush të gjente po rtofolin e saj dhe të priste dy orë derisa t’i do rëzonte atë që e h umbi. Unë e di se sa shumë i duhen këto para një nëne 32-vjeçare, si Olisa, duke rritur tre fëmijë të vegjël”, është shprehur 34-vjeçarja

Leave a Reply