I del gjarpri i r rezikshem nga tualeti, e pabesueshme çfarë ndodh/VIDEO

I del gjarpri i r rezikshem nga tualeti, e pabesueshme çfarë ndodh/VIDEO

I del gjarpri i r rezikshem nga tualeti, e pabesueshme çfarë ndodh/VIDEO

Çfarë do të bënit nëse do të gjenit një gjarpër në tualetin tuaj? Një banor në Abilene, Texas, u zgjua të martën në mëngjes dhe u drejtuan për në banjë, kur papritur shikon një gjarpër me zile brenda në tualet.

Ajo ka komunikuar menjëherë me një kompani që është e specializuar në kapjen e gjarpërinjve, dhe në m omentin që ata kanë ardhur kanë gjetur edhe 23 gjarpërinj të tjerë. Gjarpri me zile dallohet lehtë për shkak të zileve që mban në fund të bishtit të vet. Efektet nga kafshimi i gjarprit me zile janë fa ta le për shkak se sh kak to n pr obl e me me frymëmarrje, pa ra li zë të trupit etj.

Leave a Reply