I dashuri i tha se jetonte në rrugë dhe se nuk kishte para, ajo që bën vajza më pas do u lërë pa fjalë

I dashuri i tha se jetonte në rrugë dhe se nuk kishte para, ajo që bën vajza më pas do u lërë pa fjalë

I dashuri i tha se jetonte në rrugë dhe se nuk kishte para, ajo që bën vajza më pas do u lërë pa fjalë

Një video që është pëlqyer shumë! Protagonisti i videos së YouTube bëri një eksperiment shoqëror me partneren e tij për të njohur reagimin që do të kishte nëse do mësonte se i dashuri saj po flinte në rrugë.

I riu i thotë të dashurës të njohë familjen e tij; megjithatë, ai përfundoi duke e çuar atë në vendin e supozuar ku kaloi netët, mes disa kartonëve dhe pa bukë. Por, cili ishte reagimi i vajzës? “Unë nuk kam ndonjë problem. Gjyshja ime ka shumë dhoma në shtëpinë e saj dhe mund të qëndrosh atje”, tha ajo duke treguar se sot ka akoma vajza që nuk janë materialiste. shi ko vi deon me po sht KE TU

Leave a Reply