I Biri I Dha Fund Jetës Duke U H Edhur Nga Spital, Gjen Fuqi Dhe Flet Nëna E Të Riut Shqiptar: Do E Kujtoj Xhinon Tim!

I Biri I Dha Fund Jetës Duke U H Edhur Nga Spital, Gjen Fuqi Dhe Flet Nëna E Të Riut Shqiptar: Do E Kujtoj Xhinon Tim!

I Biri I Dha Fund Jetës Duke U H Edhur Nga Spital, Gjen Fuqi Dhe Flet Nëna E Të Riut Shqiptar: Do E Kujtoj Xhinon Tim!

I gjithë vendi u tr.ondit më 13 Gu sht kur 29-vjeçari Xhino Koça u hó.dh nga kati i tretë i spítalit “Shefqet Ndroqi” duke i dhënë f.und jetës. Nëna e tij, stilistja e njohur Lira Koca ka reaguar për herë të parë duke i treguar të gjithë miqve dhe familjarëve se homazhet për të ndjerin do mbahen në ambientet e një lokali.Në r eagimin e saj të parë, Koça bën thirrje që të gjithë të respektojnë masat ndaj v írusit. “Te dashur Familjare dhe Miq, ne pamundesi per te pritur vizita ng.ushellimi ne ambjentet e shtepise, per shkak te masave anti-cóvid,

Leave a Reply