Hynë në pus për të montuar një pompë dhe desh vd iqën/ Fëmija engjëll u shpëton jetën bashkëfshatarëve në Selenicë

Hynë në pus për të montuar një pompë dhe desh vd iqën/ Fëmija engjëll u shpëton jetën bashkëfshatarëve në Selenicë

Hynë në pus për të montuar një pompë dhe desh vd iqën/ Fëmija engjëll u shpëton jetën bashkëfshatarëve në Selenicë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në fashtin Romës në Selenicë të Vlorës. Një 55-vjeçar dhe një 23-vjeçar me inicialet B. Xh., dhe E. I., janë asf iksuar, pasi po montonin një pompë uji në një pus. Po licia ka njoftuar se dy personat janë dërguar me ur gjencë në spi tal, dhe janë jashtë rr ezikut për jetën. Ndërkohë ka qenë një fëmijë që i ka parë dy personat në gjendje të fikti dhe ka lajmëruar të rriturit. Ata kanë vepruar menjëherë dhe i kanë dërguar me urgj encë në s pital për ndihmë mjekësore.Rreth orës 18:00, në fshatin Romës, Selenicë, shtetasit B. Xh., dhe E. I., duke montuar një pompë uji në pus, dyshohet se janë asfi ksuar nga gazi dhe janë transportuar për ndihmë mjekësore në Sp italin e Vlorës, jashtë rrez ikut për jetën. Grupi hetimor po kryen veprimet e mëtejshme procedu riale

Leave a Reply