Humoristi kosovar: Me gjithë familjen do ta lëshoj Kosovën, s’mund të mbijetojmë këtu

$hikoni videon me po$.hte

Kete jave n’Kosove show Mimoza Mustafe ,Gold Ag dhe Ardian Meholli, ky i fundit Humorist i njohur per shikuesit kosovare mes te tjerash aj tha qe po behet gati ta leshoj Kosoven me tere familjen e tij, per arsye qe spo mund te mbijetoj me profesionin prej humoristit.

“Po do te rri ketu deri da te me del viza mua dhe familjes time” tha Meholli.

Leave a Reply