Hu mbje e madhe në familjen e Agron Llakajt/ Aktori i njohur përlot me dedikimin:Na ke kërkuar të mos derdhim lot, por…

Hu mbje e madhe në familjen e Agron Llakajt/ Aktori i njohur përlot me dedikimin:Na ke kërkuar të mos derdhim lot, por…

Hu mbje e madhe në familjen e Agron Llakajt/ Aktori i njohur përlot me dedikimin:Na ke kërkuar të mos derdhim lot, por…

Aktori i njohur i humorit shqiptar ka dhënë lajmin e h idhur për personin e dashur në familje që ka ndërruar jetë. Në një shkrim në Instagram ku ka publikuar fotografinë e nënës së ndjerë, shkruan fjalët prekëse duke kujtuar gjithçka i ka thënë para se të largohej nga jeta.

“…ike Nena Maro ! Ike ! E sic me thoje-” Te Zotit jemi dhe te Zoti do kthehemi ! “…e mira dhe e dashura nena Maro ! Na ke kerkuar te mos derdhim lote me largimin tend,se ” rrojta sa desha ! “-thoje…,e te te mbajme mend ashtu te dashur e te qeshur….,nene madhe Maro ! Udhe te mbare drejt Zotit….,

Leave a Reply