Hoti: Pagesat prej 130 eurove mund të tërhiqen nga qytetarët të mërkurën

Hoti: Pagesat prej 130 eurove mund të tërhiqen nga qytetarët të mërkurën

Hoti: Pagesat prej 130 eurove mund të tërhiqen nga qytetarët të mërkurën

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti ka njoftuar se sot janë kryer pagesat për 27 mijë familje.Përmes një postimi në FB, Hoti ka shkruar se nga 130 euro më muajt maj dhe qershor janë darë për 27,572 familje me kushte të rënda materiale, të cilët nuk kanë asnjë të punësuar.

🟢 Sot janë kryer pagesat për 27,572 familje! 🙏Nga 130 euro për muajt M aj dhe Qe rshor janë ndarë për 27,572 familje me kushte të rënda materiale, të cilët nuk kanë asnjë të punësuar! Tërheqja e mjeteve mund të bëhet nga data 12 Gu sht nëpër zyra postare, afër vendbanimeve dhe duke respektuar udhëzimet për mbrojtje nga #COVID19.

Leave a Reply