Historiani i vjetër grek e thotë me zë dhe figurë: Shqiptarët janë të parët e tokës sonë!

Historiani i vjetër grek e thotë me zë dhe figurë: Shqiptarët janë të parët e tokës sonë!

Historiani i vjetër grek e thotë me zë dhe figurë: Shqiptarët janë të parët e tokës sonë!

Më në fund një prej emrave më të shquar të Greqisë e ka thënë me zë dhe figurë se shqiptarët kanë qenë të parët në Ballkan, madje edhe në trojet greke. Konstantinos Pangalis ka dhënë një intervistë në televizionin “Alter”, ka tr onditur k eq opinionin publik në Greqi ndërsa ka folur për identitetin e grekëve të sotëm dhe shqiptarëve.

Pangalis theksoi ndër të tjera, se shqiptarët janë të parët e kësaj toke dhe se historia e sotme greke nuk ka lidhje me të dikurshmen. Këto dhe të tjera detaje ndiqini në këtë bashkëbisedim për televizion ‘Alter’.

Leave a Reply