Historia e vogëlushit 8-vjeçar që ka përlotur botën/ I tha mami të dua dhe u shua papritur në krahët e saj

Historia e vogëlushit 8-vjeçar që ka përlotur botën/ I tha mami të dua dhe u shua papritur në krahët e saj

Historia e vogëlushit 8-vjeçar që ka përlotur botën/ I tha mami të dua dhe u shua papritur në krahët e saj

Historia e vogëlushit 8-vjeçar që ka përlotur botën/ I tha mami të dua dhe u shua papritur në krahët e saj. Një nënë në Britaninë e Madhe, ka rrëfyer mes lotë ve momentet e fundit me djalin e saj 8-vjeçar, i cili humbi jetën si pasojë e një sëmundjeje të paqartë./ 5 sek onda pa si ta keni ha pur marke tingun hapet artikulli i plotë

Leave a Reply