Historia e kësaj nëne ta pr ek z emrën: Në darkë q au djalin e madh, në mëngjes i ndërron jetë djali i vogël/ Po ajo ka një mesazh: Jeta vazhdon jetoj për nipërit!

Historia e kësaj nëne ta pr ek z emrën: Në darkë q au djalin e madh, në mëngjes i ndërron jetë djali i vogël/ Po ajo ka një mesazh: Jeta vazhdon jetoj për nipërit!

Historia e kësaj nëne ta pr ek z emrën: Në darkë q au djalin e madh, në mëngjes i ndërron jetë djali i vogël/ Po ajo ka një mesazh: Jeta vazhdon jetoj për nipërit!

Nëse ka një gjë që është e s igurt në jetë, është se nuk duhet të mendohet se nuk do të ketë ditë të v ështira dhe dh i mbje.

Kështu ndryshoi jeta e Rosemary Davies. Në fillim ajo mori lajmin se djali i saj i madh, Scott kishte h umbur jetën.

Roberti, djali i tij i dytë, menjëherë shkoi në shtëpinë e nënës së tij për t’i q ëndruar afër. Pasi mbetën duke biseduar natën vonë, të gjithë fjetën duke shpr esuar për pak pushim.

Mje r isht, ky nuk ishte rasti sepse familja u zgjua nga th irrjet e të d ashurës së Robertit, goja e së cilës ishte e mbuluar me gj a k. Përkundër përpjekjeve të shumta të njerkut të tij Paul, si dhe atyre të nd ihmës mj këve, i riu nuk mb ijetoi.

Në tr ishtim të thellë, Rosemary, e shka të rr uar plotësisht nga këto dy h umbje të p azëvendësueshme, beson se jeta vazhdon. Ajo ka thene:

“Unë nuk e kuptoj që djali im ka vd ekur dhe se i dyti gjithashtu ka vd ek ur. Kam vetëm një dëshirë: t’i bashkoj në v arr! Por nuk kam mundësi të heq dorë, jo kur Liam, nipi im 18 vjeç dhe Leo 6 vjeç kanë nevojë për mua. Z emra ime është th yer për mo mentin por shp resoj të më ndihmojnë ta mbush. ”

Leave a Reply