Historia e 12 vjeçarit që ruan delet në malet e Restelicës për të mbajtur familjen

Historia e 12 vjeçarit që ruan delet në malet e Restelicës për të mbajtur familjen

Historia e 12 vjeçarit që ruan delet në malet e Restelicës për të mbajtur familjen

Është vetëm 12 vjeçar dhe shumicën e kohës së tij nuk e kalon duke luajtur me shokët e lagjes por duke punuar për ta mbajtur familjen.Dymbëdhjetëvjeçari gjendet i vetëm në bjeshkët më të thella në fshatin Restelicë duke u kujdesur për një tufë delës.

Ai është me origjinë nga fshati Borje i Kukësit, kurse për punën që bën ai paguhet vetëm 100 euro në muaj për tu kujdesur për familjen e tij.Këtë histori e ka ndarë fotografi Blerim Bytyçi, i cili edhe e ka fotografuar fëmijën në bjeshkë duku u kujdesur për tufën e deleve.

Leave a Reply