Hera e dytë që akside ntohet si pasojë e shpejtësisë, kjo është punonjësja e administratës që u pla gos rëndë sot

Vajza që shikoni në foto është 28-vjeçarja që u ak side ntua pasditen e sotme në Poliçan, duke rënë nga ura me makinë

Anxhela Ibro është punonjëse e administratës së bashkisë Poliçan. Ditën e sotme për shkak të shpejtësisë së madhe, Ibro humbi
kontrollin e mjetit dhe ra nga ura 15 metra e lartë e fshatit Vërtop. 28-vjeçarja pas a ksid entit është nxjerrë nga makina e saj tip “Audi”, falë forcave të p olicisë dhe us htrisë, dhe më pas u transportua në spitalin e Beratit për të marrë ndihmë mjekësore.

Pas përk eqësimit të gjendjes. Ibro është transportuar me urgj encë në spitalin e Tr aumës në Tiranë, për të marrë një ndihmë më të specializuar, ndërkohë që burime bëjnë me dije se 28-vjeçarja disa vite më parë po për shkak të shpejtësusë së lartë ka bërë një aks ident. Aks identi ndodhi rreth orës 15:30, ku Anxhela Ibro për shkak të shpejtësisë së madhe, hu mbi kontrollin e automjetit tip Audi” në fshatin Vërtop të Poliçanit dhe ra nga ura me lartësi 15 metra. Së bashku me të në makinë ka qënë edhe një pasagjer, por fatmirësisht nuk ka marrë lë ndime.

 

error: Alert: Content is protected !!