Hëngri vetëm patate për 1 vit rresht, ajo që i ndodhi i habiti të gjithë / E pabesueshme ajo qe i ndodhi…!!!

Hëngri vetëm patate për 1 vit rresht, ajo që i ndodhi i habiti të gjithë / E pabesueshme ajo qe i ndodhi…!!!

Hëngri vetëm patate për 1 vit rresht, ajo që i ndodhi i habiti të gjithë / E pabesueshme ajo qe i ndodhi…!!!

Për shkak të peshës së tij sh qe tës ue se, Flinders Taylor hëngri patate për një vit rresht. Taylor tregon se e ndërmori këtë nismë të çud its hme pasi për shkak të kilogramëve të tepërt nuk ndihej mirë fizikisht dhe shpirtërisht.

Për çdo ditë ai hëngri nga 3 kilogramë patate në ditë dhe nuk përdori asnjë lloj vaji për gatimin e tyre. Një vit më vonë, Taylor si rezultat i këtij ‘regjimi’ humbi plot 49 kilogramë nga 151 sa kishte para ushqimit me patate.

“Unë po bëhem gjithnjë e më mirë dhe kjo vetëm falë patateve”, u shpreh ai.Pavarësisht se shumica e dietologëve ishin kundër kësaj diete, duket se Taylor ia doli të humbë kilogramët e padëshiruar në një formë aspak të zakontë.

Leave a Reply