Hapi tunelin 35 m të gjatë për të shpëtuar djalin nga b.urgu, nëna 51-vjeçare e pëson keq

Dëshira e madhe për ta pasur djalin pranë vetes dhe të lirë e mori në qafë një nënë 51-vjeçare. Ajo u përpoq të hapte në mënyrë të fshehtë një tunel për të shpetuar djalin e saj nga b.urgu, por tani po përballet edhe vetë me dë.nim me b urg.

Gruaja 51-vjeçare, kishte marrë me qira një shtëpi pranë b.urgut në rajonin jugor të Zaporizhia, në Ukrainë ku djali i saj po vuan dë.nimin të përjetshëm. Ajo më pas përdori lopata për të gërmuar një tunel 3 metra të thellë në një fushë aty pranë, e cila më pas arriti të gërmonte 35 metra nën tokë, nën muret e burgut. Gruaja kishte gërmuar rreth tre ton tokë, në kohën kur u kap dhe u arr.estua, tre javë pasi filloi planin e saj.

Leave a Reply