“Hallall vota!”, përkrahet kryeministri Kurti për fjalimin para Parlamentit Evropian (VIDEO)

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, ka mbajtur një fjalim para deputetëve të Parlamentit Evropian, ku ka folur për parimet e dialogut me Serbinë.

Ai ka thënë se Kosova ulet në tryezën e bisedimeve vetëm si palë e barabartë me Serbinë.

“Parimi i tretë i dialogut, është barazia e përfaqësuesve, në çdo tryezë ulemi të barabartë, Kosova nuk është çështje, por palë në dialog kjo duhet të kuptohet para çdo takimi”, ka deklaruar Kurti.

Në përkrahje për këtë fjalim, kryeministrit i ka dalë gazetari Xhevdet Pozhari.

“E dëgjon fjalimin e Albinit para deputetëve të Parlamentit Evropian dhe e vetmja pyetje që më vjen është: Qysh bre mos me e votu?! H allall vota!”, ka shkruar Pozhari në një postim në Facebook. /LAJMI

error: Alert: Content is protected !!