Hajde luks hajde! Pandeli Majko blen shtëpi 32 mijë euro shtëpi dhe largohet nga Tirana, ja ku

Hajde luks hajde! Pandeli Majko blen shtëpi 32 mijë euro shtëpi dhe largohet nga Tirana, ja ku

Hajde luks hajde! Pandeli Majko blen shtëpi 32 mijë euro shtëpi dhe largohet nga Tirana, ja ku

Ministri për Diasporën, Pandeli Majko me anë të një po stimi në rrj etin s ocial Fac ebook ka re aguar në lidhje me deklaratën e tij te pasurisë. Në këtë të fundit tregohej se Majko kishte ndërruar banesën duke e shitur atë që kishte në qendër të Tiranës.

Ministri ka theksuar se banesa qe ka shitur në qendër të Tiranës, e ka mbuluar vlerën e shtëpisë që ka blere, duke iu referuar lajmeve te p ublikuara per blerjen e banese me vlere 232 mije euro.Majko tregon se qëllimi i kësaj lëvizje ka qenë siguria e familjes së tij dhe jo për të bërë biznes.

Leave a Reply