H.or.rori në Tiranë, ja detaji sh.okues që zbuluan mjekët sot në trupin e vajzës që u gjet pa jetë

Zyrtarizohet shk aku. Zhaneta Josifi dhe vajza e saj Anisa, kanë h umbur jetën për shk ak të agj ërimit të te jzgjatur. Ato kishin kohe qe nuk u shqeheshin.

Versioni paraprak i mje këve ligjorë pas kqyrjes së trupave është se vajza e re, 30 vjeçe kishhte hu mbur jetën 6 muaj deri në 1 vit më parë. Kurse vajza tjetër, Blerta Josifi, e cila u gjet në gjendje të rë ndë, ndodhet në te rapi in tensive, në gje ndje të sta bilizuar. Zyrtarizohet shk aku. Zhaneta Josifi dhe vajza e saj Anisa, kanë h umbur jetën për shk ak të agj ërimit të te jzgjatur. Ato kishin kohe qe nuk u shqeheshin.

Leave a Reply