H istoria e fshehtë: Kush ia pr eu gishtin në Tepelenë Fatos Nano, u dha fshatarëve 50 mijë d ollarë për ta gjetur

H istoria e fshehtë: Kush ia pr eu gishtin në Tepelenë Fatos Nano, u dha fshatarëve 50 mijë d ollarë për ta gjetur

H istoria e fshehtë: Kush ia pr eu gishtin në Tepelenë Fatos Nano, u dha fshatarëve 50 mijë d ollarë për ta gjetur

Nje ngj arje e r ende qe eshte mbajtur ne kohen kur Fatos Nano ishte kr yeminister. Ne nje ak.sident te re nde me makine ne Kraste te Tepelenes ish kryeministri shpetoi per fat duke mos i marre jeten, por i mori gishtin.

Kjo ngj arje prej vitesh eshte mbajtur e fshe hte dhe askush nuk e dinte pervec banoreve te zones se Tepelenes. Ate nate u dha u rdheri nga Nano per te gjithe banoret e fshatit Kraste qe kush e gjente gishtin do merrte shperblim prej 50 mije d ollaresh. Banoret u tur ren duke kerkuar gjithe naten me el ektrike dore ne cdo cep por asgje su gje

Leave a Reply