H edhja e p acientit nga dritarja e spitalit, reagon “Shefqet Ndroqi”

H edhja e p acientit nga dritarja e spitalit, reagon “Shefqet Ndroqi”

H edhja e p acientit nga dritarja e spitalit, reagon “Shefqet Ndroqi”

Një mjeke e spitalit “Shefqet Ndroqi” ka reaguar për rastin e vetëh edhjes së 65-vjeçarit të shtruar në këtë spital një ditë më parë. Përmes një deklarate u sqarua se trajtimi është dhënë me përkushtim për p acientin në fjalë por edhe gjithë p acientët e tjerë.

“Jemi këtu dhe po bëjmë këtë punë të jashtëzakonshme për të shpëtuar jetën nga s ëmundja e rr ezikshme dhe e pabesë që ka prekur gjithë botën. I shprehim ngushëllimet e sinqerta familjes së 65-vjeçarit. Ai ishte i shtruar me pne umoni si p asojë e Sars Covid 2 dhe po trajtohej nga ne si dhe kishte shqetësime ps ikologjike Sigurojmë qytetarët se do shërbejmë me përkushtim e sa krificë për të p acientët”,-tha mjekja.

Leave a Reply