H ABlT SHQlPTARJA: U m artova me SERBlN dhe jam shume e lumtur mos PARAGJYKONl (Video)

H ABlT SHQlPTARJA: U m artova me SERBlN dhe jam shume e lumtur mos PARAGJYKONl (Video)

H ABlT SHQlPTARJA: U m artova me SERBlN dhe jam shume e lumtur mos PARAGJYKONl (Video)

Kam 10 vjet qe jam ma rtuar ne Serbi dhe bashkeshorti im eshte serb. Dashuria e vertete nuk njeh moshe dhe ndalesa ndaj te dashurosh nuk ka te bej me kombesite dhe shtetet. A jane te lumtura vazjat Kosovare qe martohen me serbet. Ne fakt ka shume fjale per ma rtesa te tilla sikur jane per para apo lidhje fitimprurese.

Zllatko është ndër të parët që ka shkuar per ta marr nje vajz shqiptare për të kërkuar një grua për ma rtesë. Një mik më tha se është martuar me një shqiptare dhe e njeh një femër me të cilën mund të njihem dhe te ma rtohem nëse pëlqejmë njëri-tjetrin dhe flet shqiptarja tregon per jeten qe po jeton.

Leave a Reply