Guvernatori i Bejrutit shpër then në lot: Është sikur në Hir oshima, zjarrfikësit që shkuan për ta shuar zjarrin janë zhdukur

“Po i kërkojmë, në këto momente 10 prej tyre konsiderohen të zhdukur.

“Po i kërkojmë, në këto momente 10 prej tyre konsiderohen të zhdukur.

“Po i kërkojmë, në këto momente 10 prej tyre konsiderohen të zhdukur. Duket sikur ajo çfarë ka ndodhur në Japoni në Hiros hima dhe Nagas aki. Kjo ma kujton atë ngjarje. Gjatë tërë jetës sime nuk kam parë shkatër rime të këtyre përmasave. Është një ka tastrofë nacionale”, ka thënë Abud duke mos mundur të ndalë lotët.

Leave a Reply