Gruas i vinë mesazhet që i përm.bysin botën, në ditën e dasmës bën sk.and.alin e padëgjuar…!!

Gruas i vinë mesazhet që i përm.bysin botën, në ditën e dasmës bën sk.and.alin e padëgjuar…!!

Gruas i vinë mesazhet që i përm.bysin botën, në ditën e dasmës bën sk.and.alin e padëgjuar…!!

Një ndodhi e paz akonte e ka ndodhur një çifti të ri në Britani, sipas raportimeve të mediave lokale.“Daily Mail” raporton se Casey-t, një ditë para ceremonisë së martesës, i kanë ardhur mesazhe në celularin e saj. Në mesazhe ishin disa biseda “screanshot” që partneri i saj kishte bërë me një femër tjetër, të cilat zbulonin tra dht inë ndaj Casey-t.

Të nesërmen në altar, teksa të gjithë prisnin një manifestim të dashurisë së çiftit, Casey vendosi të lexonte mesazhet.“Sot nuk do të ketë një martesë”, tha vajza ndër të tjera.

Dhe kështu, historia e tyre mori fund.

Leave a Reply