Gruaja në Prishtinë rr’eh vëllanë, motrën dhe të dashurin

Ditën e shtunë është a rrestuar dhe dërguar në mbajtje një grua me nënshtetësi të huaj në Prishtinë.

E njëjta kishte rr ahur vëllanë, motrën dhe të dashurin e saj, ndërkaq dy prej v iktimave kanë pranuar t retman m jekësor.

Lajmi është bërë i ditur përmes raportit 24 orësh të Polícisë së Kosovës, dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

“Prishtinë 29.05.2021 – 07:50. Është a rrestuar e d yshuara femër shqiptare me nënshtetësi të huaj, pasi që ka s ulmuar fízíkisht tre víktímat, vëllain, motrën dhe të dashurin e saj.

Dy nga víktímat kanë pranuar t retman m jekësor. Me vendim të prokurorit, e d yshuara është dërguar në mbajtje” thuhet njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!